Over ons… StageCare!

 

Werken met passie, dan neem je geen genoegen met minder kwaliteit

Een paar jaar geleden vertelde een hoofd technicus bij een gerenommeerd theater mij dat, wanneer je eenmaal de wereld van theater en evenementen beroepsmatig binnen stapt, in welke hoedanigheid dan ook, je uiteindelijk gegrepen wordt door het ‘theater-virus’.
En dan heb je als mens twee keuzes: Óf je raakt er zo mee verweven dat je het ‘virus’ omarmt, het een deel van jouw leven wordt. Óf je vecht ertegen en je krijgt er een hekel aan.

Er is geen tussenweg mogelijk… Het gaat om de passie!

De show must go on. En daar ben ik mij goed van bewust als toeleverancier.
De artiest of entertainer moet een goede performance neerzetten, de bezoeker moet kunnen genieten van een fantastische voorstelling.
En dan neem je geen genoegen met minder kwaliteit.

 

StageCare gaat voor kwaliteit én service!

Met ruim 10 jaar ervaring in de wereld van podium en tribune zie ik dat de zorg voor kwaliteit en veiligheid steeds belangrijker is geworden. De techniek heeft de laatste jaren niet stil gestaan. Ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar snel op.
De producten van StageCare zijn van hoge kwaliteit, voldoen aan de huidige normen en eisen van veiligheid en zijn waar nodig gecertificeerd.

 

 

Hoogwaardige producten, kwaliteit en duurzaamheid.

StageCare biedt een ruim assortiment voor de theater- en evenementenbranche.

De podia en tribunes van StageCare staan bekend om de duurzaamheid en kwaliteit.
Wij bieden een passende oplossing voor een podium op elke locatie.
De podia van StageCare zijn gecertificeerd en leverbaar in vele uitvoeringen, van mobiel tot vast, van handmatig op te bouwen tot volledig motorisch aangedreven.

StageCare levert LED verlichting en armaturen van SETOlite en COAST. Beide merken staan bekend om de duurzaamheid, het gebruiksgemak en de heldere lichtopbrengst. Deze hebben hun sporen in de LED verlichtingsbranche ruimschoots bewezen en werken met hoogwaardig materiaal en gecertificeerde producten.

 

StageCare. Zorg voor uw podium.

StageCare is nauw betrokken bij haar klanten. U mag niet alleen een duurzaam product verwachten, wij gaan voor een duurzame relatie.
StageCare is betrokken bij elke fase, van ontwerp tot uiteindelijke oplevering.
Ook hebben wij de expertise in huis om uw project van begin tot eind te begeleiden en te ondersteunen.

Meer weten over onze producten en de mogelijkheden van StageCare?
Neem gerust contact met ons op.

StageCare
Anita van den Berg